dinsdag 26 maart 2013

Traditie

Elke bruid kent de traditie: Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Blue. Vandaag geven wij jou een paar leuke ideetjes voor het invullen van deze tradities...


1) Voor "Something Old" denken we snel aan een mooi sieraad dat van je oma of moeder is geweest. Andere speciale ideetjes kunnen zijn; het dragen van kleine fotootjes van geliefden die zijn overleden aan jouw bruidsboeket, het gebruiken van het kant van je moeders jurk rondom jouw boeket of het vinden van een super mooie vintage clutch.


"New" is een makkie. Meestal kies je voor een nieuwe jurk en een paar gave hoge hakken maken je basis outfit af.


 "Something Borrowed" geeft weer vele mogelijkheden. Nu dat de jaren 50 stijl trouwjurk weer helemaal hip is, is het gaaf om die promdress van je oma om te toveren als super gave trouwjurk! Het lenen van een mooi sieraad of een accessoire is altijd een mooi idee. Soms hebben families een prachtige sluier waar alle bruiden in de familie in trouwen, ook super romantisch! Heb jij een leuke schoonmoeder, dit kan de kans zijn om haar te betrekken in jullie dag. Misschien heeft zij een mooie sjaal die ze jou graag zou uitlenen voor de bruid van haar zoon.


"Something Blue", daar zijn nu zulke leuke opties voor. Natuurlijk is een mooie blauwe kousenband cute, maar ook het innaaien van je nieuwe naam aan de binnenkant van jouw jurk, het dragen van een blauw boeket, het naaien van een blauw hartje aan de binnen- of buitenkant van jouw jurk en natuurlijk mooie blauwe sieraden zijn een optie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...