zaterdag 25 mei 2013

10 Tips voor een Boho Bruiloft

Ik kan het niet laten om nog een postje te schijven, want ik ben gewoon helemaal weg van de "boho" bruiloft trend. De pastels, de bloemen en alles lekker buiten, daar wordt ik dus helemaal blij van. Het Nederlandse weer past momenteel nog niet bij een bohemien bruiloft, maar laat het je er niet van weerhouden om toch als een bohemien bruid "down te aisle" te gaan!

  1.  Rembo Styling, Claire Pettibone en Amanda Wakeley zijn de merken voor de Bohemian bruid. Kant en chiffon zijn de materialen voor een bohemian bruidsjurk. 
  2. Breng de gasten of de hoogte van het type bruiloft dat jullie hebben. Vraag of ze "party-casual" kunnen komen. Veel kleur, bloemenjurkjes, sandaaltjes, bretels, gewoon lekker ontspannen. 
  3.  Gebruik bloemen in je haar, in de decoratie, overal waar je maar bedenken kan.
  4.  Zoek een locatie die in de natuur ligt. Buiten is natuurlijk het beste, maar als dit niet kan zoek dan een mooie lokatie in een bosrijke omgeving of in een natuurgebied zodat de gasten in de juiste stemming komen. Een oude boerderij is natuurlijk helemaal te gek!
  5.  Zoek voor de bruidegom een mooi kostuum van linnen of laat hem gewoon een mooie broek met shirt dragen. Een driedelig pak past natuurlijk niet bij een boho bruiloft.
  6. Probeer voor jullie decor leuke oude vintage houten meubeltjes te vinden. Bedek deze met bloemen, kantjes, oude boeken en accessoires en je hebt een super mooie aankleding voor de locatie.
  7.  Ga je buiten trouwen gebruik dan hooibalen als zitjes voor de gasten. Veel leuker dan traditionele stoelen.
  8. Gebruik voor jouw boeket wilde bloemen. Misschien is het leuk om met je vriendinnen op pad te gaan om mooie bloemen te plukken en hier zelf een boeket van te maken. 
  9. Draag geen hakken! Sandaaltjes of blote voeten horen bij deze look. 
  10. Maak bloemenkransen voor je bruidsmeisjes om op hun hoofd te dragen, super boho:-)
De foto's kun je terug vinden op onze Pinterest. Het board over bohemian bruiden geeft je nog veel meer inspiratie.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...